Aanbod

Fitness

Door middel van losse gewichten of op toestellen kunt u werken aan kracht, uithouding of bijvoorbeeld herstel. Indien gewenst maken wij individuele schema’s om naar uw doelstelling toe te werken. U bepaalt bij fitness wanneer het u het beste uitkomt.

Cardiofitness

Bij cardiofitness word met name de hart en longfunctie van het lichaam belast. Dit kan op verschillende manieren, zoals duurtraining of interval. Doel hierbij kan zijn conditie verbeteren of afvallen. Voorbeelden zijn o.a. fietsen, lopen en roeien.

Personal training 

Samen trainen met uw persoonlijke trainer. De trainer maakt een schema op basis van uw doelen. De trainer zal u tijdens uw training coachen en helpen. Interesse in personal training? Neem dan contact met ons op! 

Email: info@sportcentrumplazasportiva.nl

Vutness

Bewegen heeft ook op oudere leeftijd gunstige effecten. Het verhoogt niet alleen de kwaliteit maar ook de kwantiteit van het leven. Het ouder worden brengt bepaalde ziektebeelden met zich mee. Onderzoek heeft aangetoond dat veel lichamelijke reacties het gevolg zijn van te weinig beweging.

Vutness is een fitnesstraining in circuitvorm voor dames en heren die de 55 jaar inmiddels zijn gepasseerd. Middels een schema worden oefeningen uitgevoerd en zo spiergroepen, banden, pezen en gewrichten getraind die normaal in het dagelijks leven minder of niet belast worden.

Temidden van leeftijdsgenoten lekker inspannen en u zult ondervinden dat u zich naar verloop van tijd prettiger gaat voelen. Minder snel vermoeid, fysiek sterker en een groter uithoudingsvermogen.

Onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs worden de belangrijkste spiergroepen belast d.m.v. gewichten en/of cardio-apparatuur.

Zelfverdediging

Wij verhuren onze zaal aan Tae-Kwon-Do vereniging Chariwak en aan karatevereniging Kakara. Zij verzorgen de lessen in zelfverdediging. Voor informatie kunt u tijdens de lessen langs komen of zie het lesrooster. Tevens Taekwondo-oosterwolde op Facebook.

Kenpo
Kenpo is een allround vechtkunst die uitgaat van ongewenste gebeurtenissen die je in het dagelijks leven tegen zou kunnen komen.
Het is een oneindige stroom van vloeiende bewegingen afgewisseld met de realiteit van de straat.
Je leert simpele basistechnieken waarmee je jezelf en anderen zo effectief mogelijk kunt verdedigen.
Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, jong of oud, iedereen kan deze allround vechtkunst zich eigen maken.
Onze zaal wordt tevens verhuurd aan Kenpo.
Voor meer info zie: wei-kenpo.nl

Bedrijfsfitness

Sportcentrum Plaza Sportiva is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue en samba. Bij Zumba worden, onder leiding van gediplomeerde instructrices, fitnessoefeningen op muziek gedaan wat te vergelijken is met aerobics. Voor de tijden zie lesrooster.