Onbeperkt sporten 19,95

Aanbod


Fitness

Door middel van losse gewichten of op toestellen kunt u werken aan kracht, uithouding of bijvoorbeeld herstel. Indien gewenst maken wij individuele schema’s om naar uw doelstelling toe te werken. U bepaalt bij fitness zelf uw tijden wanneer het u het beste uitkomt.


Cardiofitness

Bij cardiofitness word met name de hart en longfunctie van het lichaam belast. Dit kan op verschillende manieren, zoals duurtraining of interval. Doel hierbij kan zijn conditie verbeteren of afvallen. Voorbeelden zijn o.a. fietsen, lopen en roeien.


Vutness

Bewegen heeft ook op oudere leeftijd gunstige effecten. Het verhoogt niet alleen de kwaliteit maar ook de kwantiteit van het leven. Het ouder worden brengt bepaalde ziektebeelden met zich mee. Onderzoek heeft aangetoond dat veel lichamelijke reacties het gevolg zijn van te weinig beweging.

Vutness is een fitnesstraining in circuitvorm voor dames en heren die de 55 jaar inmiddels zijn gepasseerd. Middels een schema worden oefeningen uitgevoerd en zo spiergroepen, banden, pezen en gewrichten getraind die normaal in het dagelijks leven minder of niet belast worden.

Temidden van leeftijdsgenoten lekker inspannen en u zult ondervinden dat u zich naar verloop van tijd prettiger gaat voelen. Minder snel vermoeid, fysiek sterker en een groter uithoudingsvermogen.

Onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs worden de belangrijkste spiergroepen belast d.m.v. gewichten en/of cardio-apparatuur.


Bodypump

Bodypump is een groepsfitnessprogramma dat is ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden. De workout bedraagt 60 minuten waarbij alle belangrijke spiergroepen worden getraind, onder begeleiding van een instructeur, met behulp van een barbell. De gewichtskeuze bepaalt de deelnemer zelf.


Fysiofitness

Op maandag, donderdag en vrijdag komt Fysiotherapiepraktijk Oosterwolde bij ons om onder begeleiding van een fysiotherapeut te werken aan het herstel van hun cliënten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.fysiotherapie-oosterwolde.nl.


Zelfverdediging

Wij verhuren onze zaal aan Tae-Kwon-Do vereniging Chariwak en aan karatevereniging Kakara. Zij verzorgen de lessen in zelfverdediging. Voor informatie kunt u tijdens de lessen langs komen of zie het lesrooster. Tevens Taekwondo-oosterwolde op Facebook.


Bedrijfsfitness

Sportcentrum Plaza Sportiva is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.


Dance

Iedere woensdag vanaf 16.00 uur verhuren wij onze zaal aan Malu Dancecompagny. Op deze dag worden er voor verschillende leeftijdsgroepen danslessen verzorgd. Voor meer informatie zie lesrooster of op www.maludancecompagny.nl.


TRX

Hierbij is uw eigen lichaamsgewicht de weerstand en kunnen praktisch alle spiergroepen worden getraind. TRX kan individueel maar ook onder begeleiding, zie hiervoor het lesrooster.


Zumba

Zumba is een fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue en samba. Bij Zumba worden, onder leiding van gediplomeerde instructrices, fitnessoefeningen op muziek gedaan wat te vergelijken is met aerobics. Voor de tijden zie lesrooster.


Zonnebank

Bij ons staat de Luxura X5 van Hapro, welke voldoet aan de verplichte Euro3-norm, voorzien van 3 gezichtsbruiners en mp3 aansluiting voor uw eigen muziek. Veilig verkleuren!


Adres

De Slatten 32
8431 BE Oosterwolde
T: 0516-520803

Openingstijden
Ma-do
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09.00 tot 22.00
09.00 tot 21.00
09.00 tot 12.00
10.00 tot 13.00
© 2019 Sportcentrum Plaza Sportiva Oosterwolde - Algemene voorwaarden - Huisregels - Creatavia